Zrušiť

Nikon AF-S 35mm f/1,8G DX

160 € 125 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 6. 4. 2018 (č. 26626463)

Predám Nikon AF-S 35mm f/1,8G DX. Objektív je bez poškodení s malými známkami používania. Vyznačuje sa skvelou ostrosťou a dobrou rýchlosťou. Oproti setovým objektívom je to veľký krok vpred, čo som spoznal aj sám, keď som ho kúpil pred vyše 2 rokmi. Až pri tomto objektíve som pochopil, čo dokáže dobrý objektív. Tento typ objektívu v tmavých podmienkach pri automatickom zaostrovaní jemne preostruje, samozrejme manuálne zaostrovanie už záleží len od fotografa. Každopádne je to skvelý kvalitný objektív so skvelou svetelnosťou za veľmi nízku cenu v porovnaní s inými. Dôvod predaja je, že som prešiel na fullframe.
Krabicu ani papiere od neho už nemám. Objektív je s oboma krytkami, clonou a puzdrom.
Uprednostňujem osobné stretnutie, aby si ho záujemca mohol vyskúšať a vidieť na vlastné oči. Možné lokality stretnutia sú Košice a Prešov.

Predám Nikon AF-S 35mm f/1,8G DX. Objektív je bez poškodení s malými známkami používania. Vyznačuje sa skvelou ostrosťou a dobrou rýchlosťou. Oproti setovým objektívom je to veľký krok vpred, čo som spoznal aj sám, keď som ho kúpil pred vyše 2 rokmi. Až pri tomto objektíve som pochopil, čo dokáže dobrý objektív. Tento typ objektívu v tmavých podmienkach pri automatickom zaostrovaní jemne preostruje, samozrejme manuálne zaostrovanie už záleží len od fotografa. Každopádne je to skvelý kvalitný obj...

Predajca jagi Nehodnotený Člen od apríla 2011
J
125 € 160 €
Trebišov
Zobraziť kontakty