Zrušiť

Ochladzovač, čistička a zvlhčovač vzduchu Ardes

40 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 19. 11. 2023 (č. 37512158)

Predám párkrát použitý ochladzovač a zvlhčovač vzduchu Ardes ar5r05.

Mobilná chladiaca jednotka alebo tiež ochladzovač vzduchu EOLO MINI AR5R05 ponúka celkom 3 funkcie, ktoré využijete v priebehu celého roka. Zariadenie funguje primárne ako ochladzovač vzduchu, u ktorého si môžete vybrať hneď z troch rýchlostí prúdenia vzduchu. Zároveň môže pracovať v režime na čistenie vzduchu, na filtroch vnútri jednotky sa úplne rozložia toxické plyny, mikroorganizmy a ostatné nečistoty, ktoré môžu mať neblahý vplyv na vaše zdravie.

Zabudovaná čistička vzduchu vás chráni pred prípadným nachladnutím a je tiež vhodná pre alergikov. Tretou a nemenej dôležitou funkciou je zvlhčovač vzduchu, ktorý je najlepším pomocníkom najviac vo vykurovacej sezóne, ale svoje uplatnenie má aj cez letné mesiace.

Pre maximálne pohodlie je tento ochladzovač vybavený diaľkovým ovládaním (súčasťou balenia) a bez problémov ho tak môžete ovládať napríklad z gauča. Integrovaný časovač až na 7,5 hodiny zariadi automatické vypnutie ochladzovača.

Predám párkrát použitý ochladzovač a zvlhčovač vzduchu Ardes ar5r05.

Mobilná chladiaca jednotka alebo tiež ochladzovač vzduchu EOLO MINI AR5R05 ponúka celkom 3 funkcie, ktoré využijete v priebehu celého roka. Zariadenie funguje primárne ako ochladzovač vzduchu, u ktorého si môžete vybrať hneď z troch rýchlostí prúdenia vzduchu. Zároveň môže pracovať v režime na čistenie vzduchu, na filtroch vnútri jednotky sa úplne rozložia toxické plyny, mikroorganizmy a ostatné nečistoty, ktoré mô...

Predajca Martin Nehodnotený Člen od novembra 2015
M
40 €
Košice I - Sever
Zobraziť kontakty