Zrušiť

Predám Hi-Fi vežu Panasonic SA-PM500 s dokom pre i

100 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 3. 2. 2024 (č. 37686777)

Predám značkovú mikro Hi-Fi vežu Panasonic SA-PM500 s diaľkovým ovládačom a s dokom pre iPhone/iPod.. Mikrosystém s CD a dokom pre iPhone/iPod. Obsahuje Rádio - 15 predvolieb AM + 30 predvolieb VKV / FM 87,5 - 108 MHz (RDS), CD (nenačítava), USB, iPod / iPhone - DOK pre mobil - hudbu je možné púšťať aj z mobilu. Nízka spotreba elektrickej energie, len 19 Wattov, Stand by: 0,2 Watt. Veža má anténny vstup 75 Ohm - konektor pre extérnu - vonkajšiu anténu + má aj rámovú anténu pre AM. Hudobný výkon: 2 x 20 Wattov. Vysoko kvalitný zvuk + D.Bass + Surround. CD, CD-R/-RW, CD-DA, MP3, Automatické vypnutie / Stlmenie podsvietenia, Automatické ladenie, Výstup na slúchadlá. Návod + originál krabica.

Mikrosystém s CD a dokom pre iPhone/iPod

Digitálne hudobné pripojenie prehrávača iPod alebo iPhone umožňuje mikrosystému s CD spracúvať hudobné signály v ich pôvodnej digitálnej forme. Týmto sa odstraňuje zhoršenie kvality zvuku spôsobené konverziou digitálneho na analógový signál a počas prenosu. Používatelia si môžu vychutnávať svoju obľúbenú hudbu uloženú v prehrávači iPod s čistým zvukom, dosahujúcim vysokú vernosť pôvodnému zdroju zvuku.

K hlavnému zariadeniu môžete pripojiť USB zariadenie a vychutnať si obľúbenú hudbu.

Audio výrobky Panasonic sú navrhnuté tak, aby mali čo najnižšiu spotrebu energie, čím sa šetria prírodné zdroje.

Predám značkovú mikro Hi-Fi vežu Panasonic SA-PM500 s diaľkovým ovládačom a s dokom pre iPhone/iPod.. Mikrosystém s CD a dokom pre iPhone/iPod. Obsahuje Rádio - 15 predvolieb AM + 30 predvolieb VKV / FM 87,5 - 108 MHz (RDS), CD (nenačítava), USB, iPod / iPhone - DOK pre mobil - hudbu je možné púšťať aj z mobilu. Nízka spotreba elektrickej energie, len 19 Wattov, Stand by: 0,2 Watt. Veža má anténny vstup 75 Ohm - konektor pre extérnu - vonkajšiu anténu + má aj rámovú anténu pre AM. Hudobný výkon:...

Predajca Real. (1) Člen od februára 2022
R
100 €
Prešov
Zobraziť kontakty