Zrušiť

RFID Dominator s náramkami - 25 ks

130 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 19. 2. 2024 (č. 37729858)

Ponúkam mnou postavený RFID DOMINATOR verzie 2.0, ktorý má implementovaný firmvér pre 2 tímy - červený a modrý. Stopky umožňujú merať celkový čas obsadenia bodu počas trvania herného módu Capture the Hill / Domination v Airsoft / Paintball hre. Funguje na spôsob šachových hodín, kedy môže byť aktívny iba jeden tím na bode v danom čase. Vyhráva tím, ktorý má na konci dňa / herného módu viac času po ktorý bod udržal. Stopky počítajú v sekundovom rozlíšení a vedia vizualizovať čas až do 99 hodín, 59 minút a 59 sekúnd. Vhodné aj pre LARP a MilSim akcie s niekoľko-dňovým trvaním akcie. Spotreba zariadenia cca 50-80 mAh v závilosti od aktivity LED, počtu priložených kariet.

Hardvérový prototyp má 2 LED diódy vo farbách daných tímov, ktoré indikujú aktuálny tím, ktorý drží bod. Hráč obsadí tím priložením RFID náramku k čítačke. Náramky sú taktiež vo farbách tímov a je tak aj ľahšie ich distribuovať hráčom. Náramky sú bezúdržbové.

Celkovo je k dispozícii 10x červený náramok, 10x modrý náramok, 3x čierny náramok (rozhodca, ktorý môže zastaviť čas), 2x čierny náramok s označením pre erasera, ktorý dokáže čas zastaviť a vynulovať pre novou hrou.

Napájanie cez mini USB kábel (nedodávam). Všetky komponenty sú osadené na PCB doske, hlavné komponenty ako Arduino, RFID čítačka a displej sú v pinových lištách. V prípade poruchy stačí daný modul vytiahnuť a nahradiť novým. K prototypu dávam aj strojový kód .hex pre možnosť klonovania firmvéru na viac zariadení, alebo na naprogramovanie mikrokontroléra v prípade výmeny, kompatibilné pre ATmega328P s 16 MHz oscilátorom (AVR Arduino Nano).

DPS je obojstranná (dvojvrstvová) s prekovmi.
Posielam poštou druhou triedou vo vlastných rúk, +3,9€ k cene. Posielam do 24 hodín po platbe, t.j. následujúci deň poobede. Pred odoslaním je ešte hardvér vyskúšaný a vytvorené video s testovaním funkčnosti.
Možné do budúcna rozšíriť na 4 tímy, rozšíriť počet náramkov, či RFID kariet k aktuálnemu počtu (individuálna dohoda).

Možno napájať aj cez 9V batériu, nutné dospájkovať si spojenie na Vin.

Na DPS je osadené:
Arduino Nano V3.0
RFID RC522 (13.56 MHz)
LCD 2004A s I2C prevodníkom
Aktívny buzzer, obvod nastavený na 2,3 kHz
2x LED 5mm
2x rezistory

Rozmery DPS: 104x103 mm x 45 mm (vrátane komponentov), v zadnej časti možno nastavovať kontrast
Vnútorný priemer náramkov cca 55 mm. Kontakt mailom

Ponúkam mnou postavený RFID DOMINATOR verzie 2.0, ktorý má implementovaný firmvér pre 2 tímy - červený a modrý. Stopky umožňujú merať celkový čas obsadenia bodu počas trvania herného módu Capture the Hill / Domination v Airsoft / Paintball hre. Funguje na spôsob šachových hodín, kedy môže byť aktívny iba jeden tím na bode v danom čase. Vyhráva tím, ktorý má na konci dňa / herného módu viac času po ktorý bod udržal. Stopky počítajú v sekundovom rozlíšení a vedia vizualizovať čas až do 99 hodín, 5...

Predajca Martin Nehodnotený Člen
M
130 €
Poprad
Zobraziť kontakty