Zrušiť

Predám Hi-Fi vežu Panasonic SA-PM500 s dokom

100 €
Stav: používané, Typ: predaj, z dňa 28. 2. 2024 (č. 37758908)

Predám značkovú mikro hi-fi vežu panasonic sa-pm500 s diaľkovým ovládačom. Mikrosystém s cd a dokom pre iphone/ipod. Obsahuje rádio - 15 predvolieb am + 30 predvolieb vkv / fm 87,5 - 108 mhz (rds), cd (nenačítava), usb, ipod / iphone - dok pre mobil - hudbu je možné púšťať aj z mobilu. Nízka spotreba elektrickej energie, len 19 wattov, stand by: 0,2 watt. Veža má anténny vstup 75 ohm - konektor pre extérnu - vonkajšiu anténu + má aj rámovú anténu pre am. Hudobný výkon: 2 x 20 wattov. Vysoko kvalitný zvuk + d.Bass + surround. Cd, cd-r/-rw, cd-da, mp3, automatické vypnutie / stlmenie podsvietenia, automatické ladenie, výstup na slúchadlá. Návod + originál krabica.

Mikrosystém s cd a dokom pre iphone/ipod

Digitálne hudobné pripojenie prehrávača ipod alebo iphone umožňuje mikrosystému s cd spracúvať hudobné signály v ich pôvodnej digitálnej forme. Týmto sa odstraňuje zhoršenie kvality zvuku spôsobené konverziou digitálneho na analógový signál a počas prenosu. Používatelia si môžu vychutnávať svoju obľúbenú hudbu uloženú v prehrávači ipod s čistým zvukom, dosahujúcim vysokú vernosť pôvodnému zdroju zvuku.

K hlavnému zariadeniu môžete pripojiť usb zariadenie a vychutnať si obľúbenú hudbu.

Audio výrobky panasonic sú navrhnuté tak, aby mali čo najnižšiu spotrebu energie, čím sa šetria prírodné zdroje.

Predám značkovú mikro hi-fi vežu panasonic sa-pm500 s diaľkovým ovládačom. Mikrosystém s cd a dokom pre iphone/ipod. Obsahuje rádio - 15 predvolieb am + 30 predvolieb vkv / fm 87,5 - 108 mhz (rds), cd (nenačítava), usb, ipod / iphone - dok pre mobil - hudbu je možné púšťať aj z mobilu. Nízka spotreba elektrickej energie, len 19 wattov, stand by: 0,2 watt. Veža má anténny vstup 75 ohm - konektor pre extérnu - vonkajšiu anténu + má aj rámovú anténu pre am. Hudobný výkon: 2 x 20 wattov. Vysoko kval...

Predajca Real. (1) Člen od februára 2022
R
100 €
Prešov
Zobraziť kontakty