Zrušiť

Tefal elektrický nôž

25 € 10 €
Stav: nové, Typ: predaj, z dňa 11. 4. 2024 (č. 37869926)

Predám elektrický nôž značky Tefal Prep´line. Nôž je nový, nepoužívaný, originál. Univerzálny elektrický nôž Tefal je vhodný pre jeho jednoduché krájanie bez námahy. Zapojíte a krájate ľahkým pritlačením na pripravenú potravinu. Úplne ideálny je na krájanie chleba a všetky krajce budú jeden ako druhý. Prišla vám nečakaná návšteva a vy potrebujete rýchlo pripraviť pohostenie? Elektrickým nožom Tefal ľahko a rýchlo nakrájate veku aj rožky, potom už len ľahkú nátierku a je hotovo. Ľahko nakrája aj všetky tvrdé pečivá, ktoré máte pripravené napríklad na mletie strúhanky. Nôž je samoostriaci a bude vždy perfektne pripravený. Pre bezpečnosť je opatrený uvoľňovacím tlačidlom a kontrolným svetlom.

Technické vlastnosti:

Výrobca: Tefal
Kategória: Elektrické nože a ostřiče Tefal
Príkon: 100 W
Hmotnosť balenia: 0,97 kg

Cena v e.shope 55,- Euro, moja cena 10,- Euro. Číslo na mobil je vymyslené kontaktovať na e.mail. V rámci Slovenska zasielam na dobierku poštou alebo kuriérom, prípadne osobný odber.

Predám elektrický nôž značky Tefal Prep´line. Nôž je nový, nepoužívaný, originál. Univerzálny elektrický nôž Tefal je vhodný pre jeho jednoduché krájanie bez námahy. Zapojíte a krájate ľahkým pritlačením na pripravenú potravinu. Úplne ideálny je na krájanie chleba a všetky krajce budú jeden ako druhý. Prišla vám nečakaná návšteva a vy potrebujete rýchlo pripraviť pohostenie? Elektrickým nožom Tefal ľahko a rýchlo nakrájate veku aj rožky, potom už len ľahkú nátierku a je hotovo. Ľahko nakrája aj...

Predajca Trivero2 Nehodnotený Člen
T
10 € 25 €
Bratislava I - Staré Mesto
Zobraziť kontakty